• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

De zomer is nu echt begonnen!

Geplaatst: 19-07-2024

Last minute een vakantie boeken op een fijne seniorencamping in Brabant? Kies voor een gezellige kampeerplaats bij Doeboerderij de Vergulde Hand! Wij zijn een kleinschalige camping omringt door groen zodat u helemaal tot rust kunt komen. Op de camping kunt u meedoen aan leuke workshops of een potje Jeu de Boules. In de omgeving is het heerlijk om te wandelen of te fietsen in de natuur.

Kies een van de 16 kampeerplaatsen

Waar zet u het kampeermiddel het liefste neer? Heeft u voorkeur aan een koel plekje in de schaduw of geniet u meer van veel zonuren? Voor iedere kampeerder hebben wij een fijn plekje, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen voor de plek die het beste bij u past.

Van alles te doen op de camping

Hoewel wij een minicamping in Brabant zijn, betekent dit niet dat een vakantie bij ons saai is! We organiseren voor onze gasten regelmatig leuke workshops zoals smeden, houtbewerken en schilderen. Ook is het buurthuis elke zondagochtend geopend, hier komen campinggasten en buurtbewoners gezellig kletsen, kaarten Wat onze camping extra bijzonder maakt, is dat er op zondagen een gezellig buurthuis is waar u kunt kaarten, kletsen en koffie drinken.

Ontdek de omgeving

Neem de wandelschoenen en/of de fiets maar mee, de omgeving van onze 50 plus camping biedt genoeg te ontdekken! Weten waar u het beste heen kunt gaan? Kijk op de omgeving-pagina voor de beste tips!

Boek direct een kampeerplaats

Krijgt u al zin in een vakantie? Door middel van onderstaande knop kunt u direct boeken!

Vakantie boeken

Nieuws overzicht

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief